Annons

Paolo Robertos gröna

SOLSKENSMAT På några år har Paolo Roberto gått från att omskrivas som boxare till att vara ett namn som populär kokboksförfattare. Ur hans senaste alster Italiensk bondmat från Paolos trädgård kommer här några smakprov.

Under strecket
Publicerad
Bild 1 av 3
Bild 2 av 3
Bild 3 av 3
Bild 1 av 3
Bild 2 av 3
Bild 3 av 3

Fylld sallad

Den här fyllda salladen är inte bara annorlunda utan även fantastiskt goda.

Till receptet

Pasta med kronärtskockssalsa

Det är lite pyssel med den här rätten. Men gillar man kronärtskocka är den värd varenda sekund vid grytorna.

Till receptet

Auberginehalvor med tomat, oliver och kapris

Rätten går fint ihop med både fisk och kött men är matig nog att serveras på egen hand om man inte äter kött.

Till receptet

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons