X
Annons
X

Paolo Roberto öppnar restaurang på Åhléns

Den före detta "Kungen av Kungsan" öppnar restaurang. Paolo Roberto startar italiensk jättekrog på Åhléns city där riktig napolitansk pizza ska serveras.

Paolo Roberto öppnar restaurang på Åhléns city i Stockholm.
Paolo Roberto öppnar restaurang på Åhléns city i Stockholm. Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT

Varuhusen fortsätter att satsa på mat. För bara en dryg vecka sedan öppnade stjärnkocken Björn Frantzén fyra nya restauranger på NK och till sommaren tar Paolo Roberto över restaurangen på Åhléns city plan 4.

På 450 kvadratmeter ska det bland annat serveras pizza så som den görs i Neapel av pizzabagare som jobbar efter riktlinjerna från organisationen "Verace pizza Napolitana", det vill säga äkta napolitansk pizza.  

Detta är den första restaurangen som Paolo Roberto står bakom men han har givit ut flera kokböcker och har både en egen matlinje och köksserie. Hur mycket han kommer att synas på Åhléns är dock oklart.

Annons
X

Förutom pizza kommer det också att finnas en så kallad spaghetteria, för pasta, en gelateria där man säljer italiensk glass, en brödbutik och deli.

På Pane Fresco som hela matkonceptet döpts till kommer det också att arrangeras olika typer av evenemang som matlagningsshower och en pizzaskola för barn.

Nyligen öppnade även Sally Voltaire och systrar en ny restaurang på varuhuset med inriktningen grön och hälsosam mat.

Läs även

Annons
X
Annons
X

Paolo Roberto öppnar restaurang på Åhléns city i Stockholm.

Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT Bild 1 av 1
Annons
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X