Fredrik Johansson:På återseende!

Fredrik Johansson
Foto: LEIF R JANSSON / TT NYHETSBYR N
Under strecket
Publicerad
Annons

Allting har ett slut. Så också denna blogg.

Detta blir mitt sista inlägg. I alla fall för den här gången.

För drygt tre år sedan frågade Tove Lifvendahl om jag hade lust att blogga på Svenska Dagbladets ledarsida. Efter en del funderingar bestämde jag mig för att tacka ja. Det blev Högermarginalen.

Sedan dess har det blivit ett stort antal inlägg i ett stort antal olika frågor. Tidvis har de kommit ofta, ibland har luckorna mellan inläggen blivit lite längre. Jag har försökt hålla ett gott humör och skriva hyggligt städat, även om jag kanske givit något tjuvnyp ibland.

Skälet till att detta blir mitt sista inlägg är tämligen odramatiskt: den 6 november tillträder jag en tjänst som Politisk planeringschef i Moderaterna.

Det gör att jag får en annan roll och en annan uppgift. Det finns ett val att vinna och det finns en reformagenda att utveckla.

Detta har varit tre väldigt roliga år och jag är tacksam över att Tove och SvD gav mig den här möjligheten och - inte minst - ett mycket stort förtroende. Jag hoppas att jag någon gång någonstans varit med och bidragit till att svensk samhällsdebatt blivit något lite bättre.

Adjö, eller - vem vet - på återseende.

Fredrik Johansson

Annons
Annons
Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons