X
Annons
X
Krönika

Margit Richert: Oroa er inte – systemkollapsen kommer

Varken statsfeminism eller böneutrop kommer att ta kål på Sverige. Men det spelar å andra sidan ingen roll när Golfströmmen stannar av och ingen ändå vill vistas i Norden.

Läs mer om Kampen om regeringsmakten
Passa på att njuta av oron och minusräntan och eldningsförbudet – att ha något att förlora är själva definitionen av en ynnest.  Nästa generation får inte många privilegier att sniket bevaka, skriver Margit Richet.
Passa på att njuta av oron och minusräntan och eldningsförbudet – att ha något att förlora är själva definitionen av en ynnest. Nästa generation får inte många privilegier att sniket bevaka, skriver Margit Richet. Foto: Jurgita Vaicikeviciene / IBL

Det är bara sedlarna som har blivit obegripliga. Och det offentliga samtalet, förstås. I övrigt är Sverige sig likt, även om maken drabbas av ett hysteriskt blodsockerfall när han upptäcker att korvkiosken i Nybro är ersatt av två grushögar.

Passa på att njuta av oron och minusräntan och eldningsförbudet – att ha något att förlora är själva definitionen av en ynnest. Nästa generation får inte många privilegier att sniket bevaka, skriver Margit Richet.

Foto: Jurgita Vaicikeviciene / IBL Bild 1 av 3

Landet kommer inte att gå under av böneutrop eller statsfeminism, skriver Margit Richert.

Foto: Henrik Montgomery/TT / TT NYHETSBYRÅN Bild 2 av 3

Vi behöver inte oroa oss över politiken, för allt sådant går över, skriver Margit Richert. Värre blir det om Golfströmmen avstannar på grund av klimatförändringar. Då lär Sverige bli lite väl kylslaget.

Foto: Drago Prvulovic/TT Bild 3 av 3
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X