Annons

Okänd 17-åring får huvudroll i Spielbergfilm

Steven Spielberg har äntligen hittat en kvinnlig huvudrollsinnehavare till nyinspelningen av "West side story". Arkivbild.
Steven Spielberg har äntligen hittat en kvinnlig huvudrollsinnehavare till nyinspelningen av "West side story". Arkivbild. Foto: Chris Pizzello/AP/TT

Steven Spielberg har äntligen hittat sin Maria. Regissören har valt en okänd 17-åring till att spela huvudrollen i sitt nästa projekt, en ny filmversion av musikalen "West side story".

TT
Uppdaterad
Publicerad

Steven Spielbergs "West side story" har blivit omskriven redan innan filmen börjat spelas in, främst eftersom regissören haft svårigheter med att hitta rätt skådespelare för rollerna. Nu har han hittat den kvinnliga huvudrollsinnehavaren – en okänd 17-åring som fortfarande går på gymnasiet ska spela Maria, skriver Vulture.

Rachel Zegler heter hon, och hon har en Youtube-kana l där hon publicerar klipp på sina sångfärdigheter. Men om det är via den som stjärnregissören hittade henne är oklart. Steven Spielberg har tidigare sagt att han enbart tänker använda sig av skådespelare med latinamerikanskt ursprung för rollerna som Maria, Anita och Bernardo, som i originalet är puertoricaner.

Annons
Annons
Annons