X
Annons
X
Vin & Mat
Recension

Restaurang Riche Ojämnt och slarvigt på anrik krog

Premium

Det är hundraårsjubileum av Tore Wretmans födelse. Krogguiden konstaterar att Riche skulle behöva lite av hans fasta hand och noggrannhet.

Foto: Emma-Sofia Olsson
Foto: Emma-Sofia Olsson

Anrika Riche är och har sedan Tore Wretman tog över krogen 1945 varit ett vattenhål för stamgäster. En gå-ut-krog som på senare år, som nu drivs av Svenska brasserier, även har satsat på frukostar. Och helgernas brunch omnämns flitigt i bloggar där vänner möts över en Egg Benedict. Kort sagt: Riche står till tjänst stora delar av dygnets timmar. Det är också på lite udda tider som krogen är som mest gemytlig för matgästen.

Foto: Emma-Sofia Olsson Bild 1 av 3
Foto: Emma-Sofia Olsson Bild 2 av 3
Foto: Emma-Sofia Olsson Bild 3 av 3
Annons
Annons
X
Annons
X
Annons
X