Öis jagar vidare bakom toppen

Det var brassarna som gjorde målen. Men det var Martin Ulander som spelade fram. Örgrytes högermittfältare fixade dessutom straffen som fastställde Örgrytes segersiffror till 3-1 (0-0) borta mot Enköping.

Under strecket
Publicerad
Annons

På Enavallens läktare satt förbundskapten Tommy Söderberg. Med ögonen på bland andra Martin Ulander. Och Söderberg fick se en Ulander som återigen knackar på porten till landslaget. - Jag är nöjd när jag producerar, sade Martin Ulander. Ulander var med i landslagstruppen mot Ungern (EM-kval) och Portugal (vänskap) förra hösten, men det var först i vår han fick speltid i landslagströjan. Då spelade han tre av fyra matcher i King”s cup.

– Jag tycker att han är i samma form som när han var aktuell för landslaget, sade Örgrytetränaren Erik Hamrén efteråt. - Jag hoppas det kommer fler chanser, sade Ulander själv. 4 112 åskådare fick annars se en riktigt dålig första halvlek. Stundtals var matchen en enda lång kavalkad i felpassningar och båda lagen saknade helt rörlighet. - Första halvlek var ingen allsvensk match, sade Ulander.

Annons
Annons
Annons