Annons

"Nya" Serena jagar åttonde segern i Wimbledon

Serena Williams tvingas bryta franska mästerskapen. Nu kommer hon till Wimbledon för att jaga sin åttonde singeltitel. Samtidigt kommer uppgifter om att hon missat ett oanmält dopningstest. Arkivbild.
Serena Williams tvingas bryta franska mästerskapen. Nu kommer hon till Wimbledon för att jaga sin åttonde singeltitel. Samtidigt kommer uppgifter om att hon missat ett oanmält dopningstest. Arkivbild. Foto: Pauline Ballet/AP/TT

Hon har redan vunnit turneringen sju gånger men missade fjolårets tävling då hon gick i väntans tider. Nu är den förra världsettan i tennis Serena Williams tillbaka i Wimbledon på jakt efter en åttonde singeltitel.

Samtidigt som det kommer amerikanska uppgifter om att den 36-åriga tennisstjärnan missade ett oanmält dopningstest hemma i Florida för ett par veckor sedan.

TT
Publicerad

Det är 16 år sedan hon vann sin första titel på gräset i Wimbledon. Med tre månader kvar till sin 37:e födelsedag inleder hon nu jakten på en ny framgång.

Och trots att hon endast har spelat tre tävlingar, där hon tvingades dra sig ur franska mästerskapen inför mötet med Maria Sjarapova, har oddssättarna i London Serena som andrahandsfavorit i tävlingen efter tjeckiska Petra Kvitová.

Annons
Annons
Annons
Annons