Nu sadlar Mat-Tina om till dans

Hon är ”Mat-Tina” med hela svenska folket. Nu sadlar Tina Nordström om till dans. Spelbolagen ser henne inte som favorit; oddsen ligger mellan 12 och 15 gånger pengarna – men räkna med att det kan skrälla tack vare inställningen.
– Jag är en tävlingsmänniska, säger hon.

Publicerad
ANDERS WIKLUND / SCANPIX
Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX
Annons

Hon har setts laga mat mest hela tiden i olika TV-program och har även givit ut kokböcker. Nu sadlar Tina Nordström om, i alla fall för ett litet tag, till dans. Den 11 januari är det premiär för 2008 års säsong av Let’s Dance i TV4.

Tillsammans med danspartnern Tobias Karlsson ska de dansa in i svenska folkets hjärtan.
– Det var inte helt självklart att jag skulle tacka ja till att vara med i programmet, jag funderade väldigt mycket, men nu har jag vant mig vid tanken. Det som har förvånat mig mest är att hela programmet verkar vara så himla folkligt och att så många människor verkligen fått upp ögonen för det, säger Tina Nordström.
Hos spelbolagen Expekt och Unibet kan man spela på vem som vinner 2008 års säsong. En seger för Tina och Tobbe ger 12 gånger insatsen hos Unibet och 15 gånger hos Expekt.
– Det är väl bra. Men det är nästan helt omöjligt att veta något om de andra. Jag har aldrig sett dem dansa. Men jag är en tävlingsmänniska och dansade mycket när jag var yngre.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons