Annons

Nu öppnar Stockholms lyxigaste restaurang

Den ena blir störst, den andra dyrast – Stockholms krogvärld växer. I höst öppnar en rad nya restauranger samtidigt som ett par kända vattenhål stänger. SvD:s krogredaktör listar krogsnackisarna just nu.

Under strecket
Publicerad

Utsikt från terrassen på Björn Frantzéns nya krog, där en meny precis som på Fäviken kostar 3 000 kronor.

Foto: Frantzén Group
Utsikt från terrassen på Björn Frantzéns nya krog, där en meny precis som på Fäviken kostar 3 000 kronor.
Utsikt från terrassen på Björn Frantzéns nya krog, där en meny precis som på Fäviken kostar 3 000 kronor. Foto: Frantzén Group

Den asiatiska vågen fortsätter att skölja över Stockholm. Frida Ronges Tak blev snabbt populär, trots blygsamma recensioner. Nu läggs Unn, en krog-i-krog, till råbaren och den mer traditionella restaurangen högst upp i de påbyggda våningarna vid Brunkebergstorg.

Annons
Annons
Annons
Annons