X
Annons
X

Nu lagar finkockarna färdigmat för mikron

Tala om långkokad snabbmat - i över två år har Operakällarens kökschef Stefano Catenacci mixtrat med rätterna. Nyligen öppnade han tillsammans med Lantmännen den första butiken med färdigmat à la Operakällaren. Inom tre år ska det finnas hundra butiker i hela landet. Sedan väntar utlandet.

Blåmusselsoppa, pasta bolognese och Operakällarens köttbullar med potatismos. Det är tre av de 20 snabbmaträtterna på nyöppnade Gooh! på Norrlandsgatan i Stockholm.

Stefano Catenacci och de övriga bakom denna storsatsning tänker lyfta snabbmaten till en högre nivå. Han är inte först bland finkockarna att försöka, Marcus Samuelsson på Aquavit i New York komponerar soppor åt Souperb och nyligen vann Melanders fisk priset för Sveriges bästa fiskbaserade snabbmat med sin lax- och scampiburgare.
Ambitionerna för Gooh! är högt ställda och självförtroendet grundmurat.

Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X