Annons
X
Annons
X

Nu kan du hitta flörten från flyget

Har du upplevt ”Love is in the air” på riktigt? Nu finns det en möjlighet att spåra medpassageraren som väckt känslorna – även om ni aldrig bytte namn med varandra.

Nu kan du hitta flirten från flyget – utan att veta namnet.
Nu kan du hitta flirten från flyget – utan att veta namnet. Foto: COLOURBOX

Will Scully-Power, 31, från Australien förälskade sig på en flygning mellan Kuala Lumpur och Sydney förra året. Och han insåg snart att han inte var ensam om att få starka känslor uppe i luften.

– Varje månad googlar i snitt 4 400 människor på frasen ”meet on a plane”. Det var en nyhet för mig. Jag insåg då att det kunde finnas ett behov av en plattform där man kan söka efter varandra utan att veta namn, säger Will till AP
enligt norska tidningen VG.

Will Scully-Power startade webbplatsen WeMetOnAPlane.com, som just nu marknadsförs stort i New York. Under den första veckan fick sajten in 13 förfrågningar efter medpassagerare.

Annons
X

– Vi siktar på att få in 1 000 förfrågningar första året, fortsätter Will Scully-Power.

Sajten fungerar så att den som söker efter en medpassagerare skriver in uppgifter som flygnummer, år, månad, dag, avgång- och ankomstflygplats. Medpassagerare som går in på sajten ser sedan att det finns en sökning på deras flyg.

Vill du inte lägga ut en egen sökning kan du även gå in på sajten enbart för att kontrollera om någon söker en medpassagerare från din flight.

Har någon sökt efter dig som passagerare kan du välja att svara på det meddelandet som finns. Personen som la ut förfrågan får då ett mejl om att sökningen har besvarats.

– Detta är ett roligt initiativ och en arena som vi inte har haft tidigare. Om du tror att du har haft en trevlig flygning med passageraren i stolen bredvid, finns det en möjlighet att passageraren har upplevt resan på samma sätt, säger Ingeborg Volan, konsult och expert på sociala medier på Gambit Hill & Knowlton.

– Om WeMetOnAPlane.com blir känd som sajten där man kan söka efter medpassagerare, finns en ganska stor chans att hitta personen igen.

LÄS MER:
Taxin där du kan träffa den rätta

LÄS MER:
Hitta kärleken på tåget

Annons
Annons
X

Nu kan du hitta flirten från flyget – utan att veta namnet.

Foto: COLOURBOX Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X