X
Annons
X
Recension

Leslie Brinner Nu fullbordas trilogin om den mångsidige Leslie Tay

Sångaren och låtskrivaren Leslie Tay var "fucked-up" som barn, den som ingen ville vara med – nu är han en hyllad artist som tidigare i år släppte sitt debutalbum. Med "Leslie brinner" syr regissören Stefan Berg ihop sin trilogi om Malmösonen Tay.

Regissören Stefan Berg har tidigare följt Leslie Tay i filmerna: ”Pojkar” (2004) och ”Leslie – killen som kommer att glänsa” (2008). Foto: Doc Lounge
Läs mer om Veckans biofilmer

Efter år av förberedelser släppte Leslie Tay tidigare i år sitt första album, "Vilja och tålamod". Låtskrivaren, artisten och producenten – begåvad "studioråtta" som hjälpt flera artister till framgång – hade äntligen nått fram till sitt uttryck. Filmen "Leslie brinner" handlar om den långa vägen till denna fullängdare.

Regissören Stefan Berg har redan skildrat Tays uppväxt i Sofielund i Malmö i två filmer, "Pojkar" (2004) och "Leslie – killen som kommer att glänsa" (2008). Nu fullbordas "trilogin" om den mångsidige Malmösonen.

Regissören Stefan Berg har tidigare följt Leslie Tay i filmerna: ”Pojkar” (2004) och ”Leslie – killen som kommer att glänsa” (2008).

Foto: Doc Lounge Bild 1 av 2

Mer än att han släppt sitt album skulle man vilja veta hur Leslie Tay faktiskt mår, skriver Jon Asp.

Foto: Doc Lounge Bild 2 av 2
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X