Annons

”Nu får jag fundera på nytt jobb”

Strax innan lunch idag kallades Helena Söderlund och hennes arbetskamrater till ett möte med chefen. Beskedet var värre än någon hade kunnat tänka sig: företaget varslar mer än tusen personer om uppsägning. Nu funderar Helena Söderlund på att söka nytt jobb. ”Jag är nog så illa tvungen”, säger hon till SvD.se.

Publicerad
Helena Söderlund, anställd på Volvo Personvagnar, berättar att stämningen blev tryckt efter beskedet om att 1200 personer kommer att varslas.  Men hon är inte förvånad för att företaget säger upp personal.
Helena Söderlund, anställd på Volvo Personvagnar, berättar att stämningen blev tryckt efter beskedet om att 1200 personer kommer att varslas. Men hon är inte förvånad för att företaget säger upp personal. Foto: BOBBO LAUHAGE

Både Helena Söderlund, 39, och hennes make jobbar på Volvo Personvagnar i Torslanda. I dag fick de beskedet att företaget varslar 1 200 personer som ett led i ett större besparingsprogram.

Helena Söderlund, anställd på Volvo Personvagnar, berättar att stämningen blev tryckt efter beskedet om att 1200 personer kommer att varslas. Men hon är inte förvånad för att företaget säger upp personal.

Foto: BOBBO LAUHAGE Bild 1 av 1
Annons
Annons
Annons
Annons