Annons

Nordisk höst

Det nordiska köket är på frammarsch. Att laga mat på närproducerade råvaror i säsong har visat sig vara bra både för miljön och hälsan. Ur boken Nordens bästa mat bjuder vi på recept från det nyttiga nordiska skafferiet.

Publicerad
1/2
Foto: TOMAS YEH
2/2
Foto: TOMAS YEH

Trattkantarellsoppa med äpple och salvia

Krämig och smakrik.

Till receptet

Foto: TOMAS YEH

Hjortfärslimpa med kantareller och bakat äpple

En riktig festmåltid med vilda smaker.

Annons

Till receptet

Foto: TOMAS YEH

Mjölksyrade grönsaker

Använd gärna ekologisk odlade grönsaker. Efter fyra veckor är det klart!

Till receptet

Annons
Annons
Foto: TOMAS YEH Bild 1 av 4
Foto: TOMAS YEH Bild 2 av 4
Foto: TOMAS YEH Bild 3 av 4
Foto: TOMAS YEH Bild 4 av 4
Annons
Annons
Annons
Annons