Noah Cyrus: ”Allt näthat är sorgligt”

Noah Cyrus tillsammans med juniorreportrarna Tilda och Louise.
Noah Cyrus tillsammans med juniorreportrarna Tilda och Louise. Foto: Ari Luostarinen

Noah Cyrus växte upp i en kändisfamilj och gjorde sin första tv-roll som treåring. Nu toppar hon världens listor med låten ”Make me (cry)”.

Under strecket
Publicerad

Intervjun skedde på Cyrus skivbolag och var en extra stor utmaning för juniorreportrarna då den gjordes på engelska.

Foto: Ari LuostarinenBild 1 av 1

Hon äter helst sushi, skulle vilja vara en delfin om hon vore ett djur och när hon var liten drömde hon om att vara med i OS som ryttare.

Men, för Noah Cyrus förändrades allt när hon fick en världshit – nästan över en natt – med ”Make me (cry)” som hon gjort tillsammans med artisten Labrinth. Låten har över 100 miljoner spelningar på Spotify, och nästan lika många visningar på Youtube.

För juniorreportrarna Tilda och Louise är den här intervjun ett svårt uppdrag eftersom den görs på engelska, tiden är knapp och det finns en tydlig regel – inga frågor om storasyster Miley.

Tilda: Hur bestämde du dig för att bli skådespelare och artist?

–  Jag har bara skådespelat lite grann och har precis börjat göra musik. Men jag har sjungit hela mitt liv, det är något som alltid funnits i min familj.

Tilda: Kommer du ihåg hur det kändes när du fick din ­första roll som treåring?

–  Jag hängde bara på pappa, som tog med mig. Jag hade inga ­minnen från det, förrän jag såg ­avsnitten när jag blev äldre.

Louise: Hur ser framtiden ut?

–  Jag vill göra mer musik, fler ­album. Och sedan ska jag turnera. Jag vill åka tillbaka till Sverige, jag tycker det är fint här.

Intervjun skedde på Cyrus skivbolag och var en extra stor utmaning för juniorreportrarna då den gjordes på engelska.

Foto: Ari LuostarinenBild 1 av 1
Intervjun skedde på Cyrus skivbolag och var en extra stor utmaning för juniorreportrarna då den gjordes på engelska.
Intervjun skedde på Cyrus skivbolag och var en extra stor utmaning för juniorreportrarna då den gjordes på engelska. Foto: Ari Luostarinen

Tilda: Hur var det för dig att gå i skolan?

–  Min skolgång var annorlunda från många andras eftersom jag gick i hemskola. En lärare kom hem till oss och lärde oss det vi behövde kunna, eller följde med när vi var med pappa ute på turné. Jag tyckte om det. För mig är det viktigt med skola.

Louise: Hur känns det att ha en så stor hit?

–  Det känns konstigt, den blev stor på så kort tid! Det tog bara en vecka, sedan hade den flera miljoner lyssningar. Men jag är såklart jätteglad för det.

Tilda: Vad gör du när du är ledig?

–  Jag hänger med mina vänner och min familj. Jag tycker om att ha min familj med mig när jag turnerar och nu har jag min bästa vän Francesca (som sitter med under intervjun) med mig!

Louise: Har du någon idol ­eller förebild?

–  Lady Gaga, hon har självförtroende och är bra på det hon gör.

Tilda: Får du mycket näthat och hur hanterar du det?

–  Ja, det får jag ­tyvärr. Det är ett stort problem. Jag stängde ner mitt kommentarsfält när det blev för mycket. Och jag tycker det är väldigt sorgligt att det ska behöva vara så.

Louise: Har du gjort något pinsamt på scenen någon gång?

–  Ja, det har jag gjort. Många gånger! Det händer ganska ofta att jag glömmer texten. Då tänker jag ”oh my god, glömde jag just orden till min egen sång?”.

Annons
Annons
Annons
Annons