X
Annons
X

Ninja Thyberg skildrar porrbranschen i debuten

Ninja Thybergs långfilmsdebut utspelar sig i porrbranschen i Los Angeles. Hon har träffat många nyckelpersoner på plats och tanken är att flera av rollerna ska spelas av riktiga porrskådespelare.

– Ambitionen är att vi ska hålla det så autentiskt det går, säger regissören.

Av TT

Porraktörerna övar ställningar i mjukisbyxor och fikar innan det är dags att slå på kameran. Det ryktas att en av tjejerna ska göra en "double anal", vilket påverkar den ambitiösa Marie, som inte vill vara sämre.

Med en humoristisk ton av svartare slag skildrade Ninja Thyberg i sin kortfilm "Pleasure" arbetsplatsintriger på ett udda ställe. Filmen visades som enda svenskt tävlingsbidrag på filmfestivalen i Cannes 2013, där den belönades med priset Canal + award.

"Det är så mycket av bildkulturen som anspelar på porren och för de som är insatta och de som inte är det så blir tolkningen av de här bilderna helt olika. Det påverkar ju hur man ser världen", säger regissören Ninja Thyberg.

Foto: Miranda Sigander/TT Bild 1 av 4

Det finns mycket med porren som är problematiskt anser Ninja Thyberg. Men fenomenet i sig, att folk har sex framför en kamera och att folk tittar på det har hon inget emot.

Foto: Miranda Sigander/TT Bild 2 av 4

Här är en bild från det förberedande arbetet med långfilmsdebuten. Den riktiga porrstjärnan Abella Danger har varit en inspirationskälla under regissören Ninja Thybergs förberedelser. Pressbild.

Foto: Ninja Thyberg Bild 3 av 4

Ninja Thybergs långfilmsdebut har arbetsnamnet "Jessica". Den ska handla om en svensk tjej som reser till Los Angeles för att bli porrskådespelare. Här är en bild som tagits i det förberedande arbetet. Pressbild.

Foto: Ninja Thyberg Bild 4 av 4
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X