Annons

Nervös väntan på försenade tåg

I dag var Stockholms central fullproppad med resenärer, och många av dem var försenade till julfirande på olika håll i landet.

– Det känns nervöst, speciellt som man reser med tre små barn, säger Karin Andersson som satt fast på stationen i väntan på ett försenat Göteborgståg.

Under strecket
Publicerad

Tågkaos på centralen. Karin Andersson och Johan Fägerlind med barnen Joel, Ivar och Stina-Maja väntar på tåget till Göteborg.

Foto: MAGNUS HJALMARSON NEIDEMAN

Tågkaos på centralen. Karin Andersson och Johan Fägerlind med barnen Joel, Ivar och Stina-Maja väntar på tåget till Göteborg. Bara Ivar på bild.

Foto: MAGNUS HJALMARSON NEIDEMAN

Tågkaos på centralen. Många som väntar och stirrar på infotavlan.

Foto: MAGNUS HJALMARSON NEIDEMAN

Carolina Mallwitz med hunden Picard har väntat på karlstatåget 75 min.

Foto: MAGNUS HJALMARSON NEIDEMAN

Ett hav av människor i tjocka jackor och med stora resväskor stod i dag på Stockholms central, med ansiktena vända mot tavlorna som annonserar ankomst- och avgångstider. Många av tågen var försenade, och en av dem som väntade var Carolina Mallwitz, som hade med sig hunden Picard. Deras tåg till julfirandet i Karlstad var då över en timme sent.

– Jag såg redan vid lunch på Trafikverkets hemsida att det såg ut att bli försenat, så då gav jag mig ut för att skaffa proviant. Jag har rustat mig med vatten, mat, bok och fulladdad mobiltelefon, säger Carolina Mallwitz.

Annons
Annons
Annons