NaturligtvisNaturligtvis lyckas inte lyfta smakerna

Enligt Krogguiden räcker det inte med en skön miljö, en trevlig meny och fina råvaror. Det gäller också att lyfta fram råvarorna på bästa sätt och med det lyckas Naturligtvis inte fullt ut.

Under strecket
Uppdaterad
Publicerad
Naturligtvis har tagit över Jürgen Grossmans lokaler där han först hade finkrogen GQ och sedan Grossmans.

Naturligtvis har tagit över Jürgen Grossmans lokaler där han först hade finkrogen GQ och sedan Grossmans.

Foto: Tomas Oneborg
Inredningen är avskalad med naturfärger.

Inredningen är avskalad med naturfärger.

Foto: Tomas Oneborg
Annons

Det har serverats mycket god mat i den här restauranglokalen på Kommendörsgatan. De senaste tio åren har Jürgen Grossmann härskat här, först med den något stela finkrogen GQ, därefter i den mer avslappnade Grossmanns. I februari lämnade han över till krögaren Kjell Tegström från Kryp in i Gamla stan som gjorde om restaurangen till Naturligtvis.

Annons
Annons
Annons