X
Annons
X
Recension

Naturligtvis Naturligtvis lyckas inte lyfta smakerna

Premium

Enligt Krogguiden räcker det inte med en skön miljö, en trevlig meny och fina råvaror. Det gäller också att lyfta fram råvarorna på bästa sätt och med det lyckas Naturligtvis inte fullt ut.

Det har serverats mycket god mat i den här restauranglokalen på Kommendörsgatan. De senaste tio åren har Jürgen Grossmann härskat här, först med den något stela finkrogen GQ, därefter i den mer avslappnade Grossmanns. I februari lämnade han över till krögaren Kjell Tegström från Kryp in i Gamla stan som gjorde om restaurangen till Naturligtvis.

Och på Naturligtvis har det mesta blivit så rätt. Öppet mellan kök och matsal. Vackra bilder på naturliga råvaror på väggarna. Avskalad inredning i naturfärger. Lika avskalad meny med råvarorna i fokus. Uppläggningar som är vackra utan att bli konstlade.

Naturligtvis har tagit över Jürgen Grossmans lokaler där han först hade finkrogen GQ och sedan Grossmans.

Foto: Tomas Oneborg Bild 1 av 2

Inredningen är avskalad med naturfärger.

Foto: Tomas Oneborg Bild 2 av 2
Annons
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X