Annons

Strandhälls utredare: Ja till höjd pensionsålder

En majoritet av arbetsmarknadens parter säger ja till en höjd pensionsålder. Det innebär att man kan gå i pension först vid 63 års ålder och har rätt att jobba till 69 års ålder.

TT
Publicerad
Förre KD-ledaren Göran Hägglund och förre Metallbasen Göran Johnsson  har fått i uppdrag av socialförsäkringsminister Annika Strandhäll att titta på åtgärder för en höjd pensionsålder.
Förre KD-ledaren Göran Hägglund och förre Metallbasen Göran Johnsson har fått i uppdrag av socialförsäkringsminister Annika Strandhäll att titta på åtgärder för en höjd pensionsålder. Foto: Magnus Hjalmarson Neideman

Under måndagen presenterar förre KD-ledaren Göran Hägglund och förre Metallbasen Göran Johnsson sin genomgång för pensionsgruppen under ledning av socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) av vad som krävs för att arbetsmarknadens parter ska acceptera en höjd pensionsålder.

Förre KD-ledaren Göran Hägglund och förre Metallbasen Göran Johnsson har fått i uppdrag av socialförsäkringsminister Annika Strandhäll att titta på åtgärder för en höjd pensionsålder.

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman Bild 1 av 1
Annons
Annons
Annons