Las BrasasNär vi väl vill äta kött är det just det här vi önskar

Att öppna en krog med kött som inriktning är att gå emot dagens rådande strömningar. Men krögarna på Las Brasas har vågat. Och det med ett lyckat resultat.

Under strecket
Publicerad
Tomas Oneborg
Foto: Tomas Oneborg
Tomas Oneborg
Foto: Tomas Oneborg
Tomas Oneborg
Foto: Tomas Oneborg
Tomas Oneborg
Foto: Tomas Oneborg
Tomas Oneborg
Foto: Tomas Oneborg
Annons

Roslagsgatan 6 har länge varit en pålitlig krogadress i Stockholm. Där låg mysiga franska bistron Deville, som sedan blev Le Nom inriktad på mellanrätter, gärna ekologiska och vegetariska. Men kökschefen Andreas Johansson ville satsa på något nytt och ur askan efter det sönderälskade Le Nom uppstod Las Brasas.

Gröna mellanrätter har nu bytts mot köttigt eldfängda tapas och en grillmeny. Köttet är valt med största omsorg och det breda utbudet av tapas gör att de flesta övriga samtida matönskemål ändå kan uppfyllas inom den ordinarie menyn.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons