X
Annons
X
Recension

Torpedverkstan Märkligt val när det finns så mycket bra svenskt kött

Ett lyxigt läge, väl hanterade råvaror och bitvis spännande smakkombinationer får oss att vi trivas på Torpedverkstan. Däremot gör menyn oss förvirrade och vi önskar att köket skulle våga välja väg.

Foto: Tomas Oneborg

Lokalen på Skeppsholmen där den svenska flottan en gång förvarade torpeder har varit krog sedan 2010. Restaurang Hjerta drevs i två olika versioner, den senare av Malin Söderström som också basar över Moderna Museets restauranger. Av någon anledning tog det aldrig riktigt fart och nu har ett nytt gäng tagit över, renoverat, bytt namn och koncept – nu är det Mexiko möter Sverige som präglar menyn.

Läget en varm sommarkväll är det bästa. Uteserveringen är generös med utsikt över kajen med båtar i olika storlek. Och trots att Torpedverkstan endast haft öppet ett par månader är det många som hittat hit.

Foto: Tomas Oneborg Bild 1 av 4
Foto: Tomas Oneborg Bild 2 av 4
Foto: Tomas Oneborg Bild 3 av 4
Foto: Tomas Oneborg Bild 4 av 4
Annons
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X