Annons
X
Annons
X

Nu kommer Junior – SvD:s nya barn- och ungdomstidning

Namntävlingen är nu avslutad. Läs mer om SvD:s nya satsning i länken nedan.

Av SvD
Vill du prova SvD:s nya nyhetstidning för barn- och unga? Just nu kan du få ett förmånligt erbjudande. Läs mer här. junior.prenservice.se

I höst kommer Svenska Dagbladet med en nyhetstidning för barn och unga. Det här är tidningen som förklarar viktiga händelser i Sverige och andra länder. Dessutom är den fullmatad med allt från spännande vetenskap, roliga knep och knåp, bra boktips och möten med unga från hela världen.

Var med från början genom att döpa vår nya tidning. Det vinnande förslaget med bäst motivering får en iPad mini 2 wifi 16 GB med SvD-etsning på baksidan (butikspris ca 2795 kr, ev. vinstskatt betalas av vinnaren). Vinsten kan endast levereras inom Sverige. För att få delta i tävlingen måste du ha inhämtat målsmans godkännande om du inte har fyllt 18 år. Vänligen observera att du endast kan skicka in ett (1) bidrag.

Vinnaren är den som enligt juryn bidrar med bäst motivering och namnförslag för SvD:s nya tidning. Juryn består av Svenska Dagbladets VD Gunilla Asker, chefredaktör Fredric Karén och featurechef Stina Cederholm.

Annons
X
Annons
Annons
X
Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X