Annons

Polisen släpper bild av bilen från mordplatsen

På övervakningsfilm från platsen där en tolvårig flicka sköts till döds natten till söndag syns mycket folk och en vit bil av kombimodell. Polisen släpper nu en bild på bilen – och säger att de gärna vill komma i kontakt med de personerna och få uppgifter om bilen för att komma vidare i utredningen.

Under strecket
Petronella Uebel / TT
Uppdaterad
Publicerad

Folk samlas vid blommorna och ljusen på rastplatsen där en tolvårig flicka sköts ihjäl vid en bensinmack i Botkyrka, söder om Stockholm natten mot söndagen.

Foto: Stina Stjernkvist/TT

Polisen eftersöker iakttagelser som gjorts av den vita bilen som antas ha använts vid skjutningen på en mack i Botkyrka i helgen och har nu släppt en bild av bilen från övervakningsfilmen.

Foto: Polisen

– Vi har tittat på övervakningsfilm från platsen och säkrat material som ingår i förundersökningen. Med det tillsammans med de uppgifter som vittnen lämnat skapar vi oss en bild om vad som hänt på platsen, säger Mats Eriksson, presstalesperson vid polisen region Stockholm.

Samtidigt vill polisen gärna komma i kontakt med de som var på rastplatsen i Botkyrka när skjutningen ägde rum – och med personer som har sett den bil som syns på övervakningsbilderna från tillfället. Därför har polisen nu publicerat en bild av bilen på sin hemsida.

Annons
Annons
Annons