Musikalisk allätare

När han jobbar i Atlantisstudion äter han korv hos Günters, på Söder blir det ceviche från Latino Deli. Soundtrack of our lives-pianisten bor i Midsommarkransen och som ”foodie” hyllar han surdegsbageriet vid Telefonplan.

Under strecket
Publicerad
Martin Hederos gillar blandningen av gammalt och nytt i Midsommarkransen. Söderbergs bageri är en av favoriterna.

Martin Hederos gillar blandningen av gammalt och nytt i Midsommarkransen. Söderbergs bageri är en av favoriterna.

Foto: LARS PEHRSON
Annons

– Musiken finns ju alltid där, men egentligen är jag nog mer intresserad av mat. Jag lägger definitivt ner mer tid på att laga, äta och läsa om mat än på musiken, säger Martin Hederos.

Vi träffas på anrika Kalaskransen, ett stenkast från Midsommarkransens tunnelbanestation. Brunmurrigt, chosefritt och med stammispublik är det en kaféklassiker i ett område i förändring. Några hundra meter bort byggs de gamla fabrikerna om till luftiga lägenheter med loftkänsla och gemensam pool.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons