X
Annons
X
Vin & Mat
Recension

Tiflisi Total motsats till Frantzén – vi kommer gärna tillbaka

Premium

Ett georgiskt finrum, mustiga smaker och prisvärda viner. På kvarterskrogen Tiflisi serveras mat lagad med stort hjärta och säker hand. SvD Krogguiden gillar hemtrevnaden och återvänder gärna.

Foto: Tomas Oneborg

Stockholm kan ibland te sig som en enkelspårig matstad – för några år sedan dominerade den franska bistro-trenden. 2017 är det istället asiatiskt som gäller bland nyöppningarna. Och att äta är att resa – geografiskt eller genom tiden. Den som promenerar runt ett genomsnittligt kvarter i huvudstaden kan lätt ta sig till Hanoi, Mexiko eller Rom. Andra väljer, genom att besöka de klassiska etablissemangen, att hoppa på en tidsmaskin och äta wretmanska paradrätter eller traditionella smörgåsbord.

Foto: Tomas Oneborg Bild 1 av 3
Foto: Tomas Oneborg Bild 2 av 3
Foto: Tomas Oneborg Bild 3 av 3
Annons
Annons
X
Annons
X
Annons
X