X
Annons
X

Mötesplats för matmänniskor

Hallå där Niklas Ekstedt, stjärnkock och ambassadör för helgens matfestival Taste of Stockholm.

Niklas Ekstedt driver krogarna Niklas och Ekstedt.
Niklas Ekstedt driver krogarna Niklas och Ekstedt. Foto: EERO HANNUKAINEN

Hur skiljer sig årets Taste of Stockholm från förra årets festival?

– Framförallt är den mindre. Det gör att det blir mer intimt och det blir enklare att mötas. Dessutom är vi i år inomhus, i Wasahallen på Djurgården och vägg i vägg med Spritmuseum.

Kommer man att kunna träffa och prata med dig och de andra medverkande kockarna?

Annons
X

**- **Det är det som är tanken. Man kommer ju också att kunna se oss laga mat och även själv laga mat med vissa kockar i så kallade cook-a-longs.

Vad är höjdpunkterna enligt dig?

– För mig är det Daniel Burs som jobbat på både The fat duck och Noma. När han lagar mat på scen på fredag kommer i alla fall jag sitta med spetsade öron. Dessutom ser jag framemot att själv laga mat från min trädgård under Skanstullsbron. Vi har skördat i veckan och kommer att använda alla grönsakerna till dem tillfälliga restaurangen Niklas trädgård, det ska bli härligt.

Stäng

SvD VIN & MAT:s NYHETSBREV – vintips och recept direkt i mejlkorgen

    Anmäl dig här

    Läs även

    Annons
    Annons
    X
    Annons
    X

    Niklas Ekstedt driver krogarna Niklas och Ekstedt.

    Foto: EERO HANNUKAINEN Bild 1 av 1
    Annons
    Annons
    X
    Annons
    X
    Annons
    X
    Annons
    X