Annons

Moneys taktik ska betala sig

Det var inte Blå Lagunens heta källor eller kvällens träning som fick honom på andra tankar, Richard Money hade bestämt sig redan vid frukosten.

Under strecket
Publicerad

- Vi fortsätter att försöka ändra vår spelstil till 4-3-3. De (Fylkir) måste satsa framåt. Det borde passa oss, säger AIK-tränaren. Efter söndagens 5-1-smäll på Olympia flög AIK västerut redan under tisdagen. 1-0 efter första Uefacupmötet på Råsunda kan vara en bräcklig ledning att försvara mot erkänt tuffa och långsparkande islänningar. - Fast det här laget bemödar sig om att spela fotboll. De skiljer sig från de övriga klubbarna här uppe. De kommer att attackera. Men gör vi ett mål måste de göra tre, filosoferade Money innan han tog med sina spelare på sightseeing runt Reykjavik.

Engelsmannen håller sig lugn i blåsten. Att hans lag till synes dragit i handbromsen i allsvenskans mittenskikt är inget som bekymrar honom. - Folk verkar inte ha uppfattat att vi försöker ändra vårt spel. Det är en mödosam process, säger Money, vars vilja till förändring sätts på nya prov mot Djurgården på måndag. Inför kvällens avspark på Island har Krister Nordin (knä) och Per Nilsson (fot) varit osäkra kort. - Men jag räknar med att båda kommer till spel, säger Money.

Annons
Annons
Annons