Hela denna artikel är en annons

Mobiltelefonen som hyllas av marknaden

Prestanda i toppklass, 5G och en flexibilitet som många av dagens mobiltelefoner saknar. Anledningarna till att Samsung Galaxy Note20 Ultra sticker ut på marknaden är många.

Samsung är i dag världens största tillverkare av smartphones. I och med lanseringen av den nya flaggskeppsmodellen Samsung Galaxy Note20 Ultra var också förväntningarna höga.

Sveriges ledande tidning på området, Mobil, var snabba med att testa telefonen och man blev inte besviken. Med motiveringen ”Note har har förvånansvärt få riktiga konkurrenter och med Note20 Ultra får framförallt grundfunktionerna ytterligare värde”, gav tidningen Mobil en rating på 88 procent. Ett resultat som går under utmärkelsen ”toppbetyg”.

Anledningarna till telefonens framgång är många. Andreas Bergqvist, produktchef på Samsung berättar att det dock finns vissa faktorer som sticker ut.

– Det första man lägger märke till är S Pen. Den har känslan av en riktig penna. Hemligheten är den supersnabba responsen och du kan använda den snabbt direkt på skärmen, utan att låsa upp eller öppna program. Sedan har du en kamera i proffsklass med 108 megapixlar, 5x optisk zoom och blixtsnabb autofokus.

Läs mer om kameran i Samsung Galaxy Note20Extern länk

Tar mobilbilderna till en ny nivå

Just kamerafunktionen har blivit något som vi i dag tar för givet att den finns där och gör varje fototillfälle rättvisa. Därför har man sett till att ge Galaxy Note20 Ultra en kamera i absoluta toppklass.

Telefonens kamera har egenskaper som en systemkamera – men är smidigare att använda tack vare kraftfull AI. Fota, filma, redigera och lägg upp direkt. En revolutionerande bildsensor på 108 megapixlar tillsammans med Laser Autofokus ger extrem skärpa i dina bilder. Skärpan i bilderna ger dig också möjlighet att beskära och förstora för att lyfta fram detaljer i dina bilder.

Vill du istället föreviga ett ögonblick med video har du även här väldigt bra förutsättningar.

Skapa proffsiga videor genom att filma i superskarpa 8K. Du kan också i efterhand välja ut stillbilder i videon och fånga de omöjliga ögonblicken du inte hade hunnit ta med en stillbild. Zooma medan du filmar och skapa både dramatiska och komiska effekter. Få renare ljudupptagning genom att använda mikrofonen i dina trådlösa hörlurar. På så vis fångar du exakt det ljud och de ljudeffekter du vill ha när du filmar, praktiskt även vid intervjuer.

Nyfiken på Samsung Galaxy Note20? Läs mer härExtern länk
Annons
Annons
Annons