Annons

Mitt hem är mitt jag

”I det här hemmet använder vi minsann riktiga råvaror!” illustrerar bilden till vänster. Och till höger skildras mediebilden av hemmet genom att samma kvinna ska föreställa  mamma, karriärkvinna, sexsymbol och värdinna i ett.
”I det här hemmet använder vi minsann riktiga råvaror!” illustrerar bilden till vänster. Och till höger skildras mediebilden av hemmet genom att samma kvinna ska föreställa mamma, karriärkvinna, sexsymbol och värdinna i ett. Foto: PÄR ELIAESON
Under strecket
Publicerad

Här är mitt hem – här är jag! Våra bostäder har allt mer blivit som självporträtt. Med noggranna penseldrag tecknar vi den bild vi vill förmedla av oss själva till dem som stiger över vår tröskel.

Den afrikanska masken på väggen signalerar att vi minsann inte är några vanliga charterturister utan ”riktiga” resenärer. Barcelona-fåtöljerna från Nordiska Galleriet visar att vi har såväl god smak som ekonomi. Och de fräscha citronerna på diskbänken indikerar att vi förstås lagar all mat från grunden själva och inte nöjer oss med mikrovärmda halvfabrikat.

Annons
Annons
Annons