X
Annons
X
Recension

Mission Impossible: Fallout ”Mission impossible-serien blir bara bättre och bättre”

Ethan Hunt har vuxit fram till någon som nästan känns som en riktig människa. Efter att SvD:s Anna Hellsten slungats runt i det underhållande överdåd som är "Fallout" står det klart att Christopher McQuarrie är den MI-regissör som verkligen fattat och förvaltat sitt uppdrag.

 Superkroppen från Brian DePalmas slicka förstafilm har skaffat både känslor och en sårbar fysik.
Superkroppen från Brian DePalmas slicka förstafilm har skaffat både känslor och en sårbar fysik. Foto: Paramount Pictures

Inför den senaste Bond-rullen sade sig Daniel Craig vara så less på Bond att han hellre ville gå hem och skära upp handlederna än att göra en film till. Tom Cruise, actionskådis extraordinär sen sisådär 30 år, går däremot till jobbet, år efter år, film efter film, inte bara outtröttlig utan också imponerande entusiastisk. "Mission impossible: Fallout" är dock den första Tompa-action på ett tag som faktiskt gjort sig förtjänt av sin hårt arbetande stjärna. Faktum är att "Mission impossible" med åren vuxit fram till där sortens sällsynta filmserie som blir bättre och bättre.

Superkroppen från Brian DePalmas slicka förstafilm har skaffat både känslor och en sårbar fysik.

Foto: Paramount Pictures Bild 1 av 4

Rebecca Fergusons rollfigur Ilsa Faust återvänder från ”Mission impossible: Rogue Nation”.

Foto: Paramount Pictures Bild 2 av 4

Henry Cavills mustaschprydda muskelberg Walker tvekar inte att offra sina vänner när världsfreden kräver det.

Foto: Paramount Pictures Bild 3 av 4

I en makalös jaktsekvens i centrala Paris föreställer sig Ethan Hunt våndan i att kanske behöva skjuta ihjäl oskyldiga poliser.

Foto: Paramount Pictures Bild 4 av 4
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X