Misshandlade sonen med livrem och elsladd

Pappan slog sin son med en elsladd i ansiktet och med ett bälte över ryggen, armarna och benen. Nu döms mannen av Skaraborgs tingsrätt till fängelse i ett år och två månader för grov fridskränkning. Arkivbild.
Pappan slog sin son med en elsladd i ansiktet och med ett bälte över ryggen, armarna och benen. Nu döms mannen av Skaraborgs tingsrätt till fängelse i ett år och två månader för grov fridskränkning. Arkivbild. Foto: Henrik Montgomery/TT
Under strecket
TT
Publicerad
Annons

Pappan slog sin son med en elsladd i ansiktet och med ett bälte över ryggen, armarna och benen. Misshandeln har skett vid flera tillfällen under ett års tid. Nu döms mannen av Skaraborgs tingsrätt till fängelse i ett år och två månader för grov fridskränkning av sin son samt för misshandel av sin gravida fru. Han ska efter avtjänat straff också utvisas ur landet, skriver P4 Skaraborg.

Socialtjänsten i kommunen har dokumenterat hur pojken uttryckt att han var rädd för sin pappa och berättat att pappan tidigare slagit honom. Men pojkens uppgifter togs inte på allvar utan när pappan kom till Sverige så placerades pojken ändå hos honom. Det var först när frun flydde från hemmet som pojken omhändertogs.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons