Annons
X
Annons
X

Kalender: Missa inget roligt!

I kalendern hittar du inspirerande aktiviteter för barn och unga, utbildningsmässor för lärare och aktuella evenemang om läsning och skrivande.

Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT

KALENDER VÅR & SOMMAR 2017

Detta är Läs & Skriv
Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT Bild 1 av 1

Del 1 av 3

April

Litteralund – festivalen för barn- och ungdomslitteratur

Vad: Sally Green, Farzad Farzaneh, Johanna Westman och Beppe Singer är några av de författare som gästar årets tappning av bokkalaset Litteralund. Dagarna är späckade med evenemang inom barn- och ungdomsbokslittteraturen. Den 23 april är det familjedag från ca 0–12 år och den 28 april tillägnas unga 13 år och uppåt med bland annat bildverkstad, filmvisning och skrivarworkshop.

Var: Stadsbiblioteken i Lund.

När: 23–28 april.

Annons
X
Annons
X

Del 2 av 3

Maj

SETT-dagarna

Vad: Hur är kollegialt lärande när det är som bäst? Hur påverkar digitaliseringen centrala delar av lärprocessen som interaktionen människor emellan? Och vad händer när beslut fattas av ledare som inte är involverade i den dagliga verksamheten? Teacher 2 Teacher, Human vs Technology och Bottom Up är årets teman under Skandinaviens största utbildningsmässa SETT.

Var: Kista, Stockholm.

När: 3–5 maj.

Annons
X
Annons
X

Del 3 av 3

Juli

Nordisk författarskola för unga 2017

Vad: Kursgården Biskops Arnö ordnar författarskola för ungdomar ifrån hela Norden i sommar, helt gratis. Ett fantastiskt tillfälle att träffa likasinnade och komma vidare i skrivprocessen för dig som är 15–18 år och drömmer om att bli författare. Ansökan ska vara inne senast 1 maj, och bland annat innehålla en text under temat ”Jag – en författare”. Läs mer på hemsidan.

Var: Biskops Arnö, Bålsta (ca 60 kilometer norr om Stockholm).

När: 31 juli–5 augusti.

Stäng

SvD GÖTEBORG – dagligt nyhetsbrev med de viktigaste nyheterna från Göteborg (må-fr)

  Anmäl dig här kundservice.svd.se
  Annons
  Annons
  X
  Annons
  X