SvD Logo
Logga in

Svenska Dagbladet och din data

Din integritet är viktig för oss på Svenska Dagbladet. Vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi lagrar och hanterar dina personuppgifter, och vem som har tillgång till dem. Vår ambition är att alltid vara öppna och transparenta i de här frågorna. Här kan du läsa mer om hur dina personuppgifter behandlas och även anpassa dina personliga inställningar för hantering av personuppgifter.

Logga in för att spara inställningarna på ditt Schibsted-konto

Du är för närvarande inte inloggad på Svenska Dagbladet och de ändringar du gör i inställningarna kommer därför bara att gälla på den här enheten. Om du vill att dina inställningar ska gälla för alla dina enheter så loggar du in med ditt Schibsted-konto.

Radera din data

När du inte är inloggad raderar du din användarhistorik från Svenska Dagbladet genom att gå till inställningarna på webbläsaren eller enheten. Det exakta tillvägagångssättet kan variera från enhet till enhet.

I webbläsaren: Välj "Ta bort cookies" i inställningarna i webbläsaren. På iPhone, iPad och Android-enheter: Radera appen och installera den på nytt.

Annonsinställningar

Läs mer om integritet och sekretess i Schibsted

Se vår guide för att bättre förstå hur vi hanterar data och vilka val du kan göra relaterat till dataintegritet.

Schibsted, data och du

Läs mer

Fördjupad information om integritet och sekretess i Schibsted