Annons

Minnesmynt om Trumps mytiska styrka att vänta

En presentbutik i USA:s huvudstad Washington DC ska släppa ett minnesmynt döpt till "President Donald J. Trump besegrar covid" och som sägs försöka förmedla "de mytiska kärnstyrkorna" hos presidenten. Arkivbild.
En presentbutik i USA:s huvudstad Washington DC ska släppa ett minnesmynt döpt till "President Donald J. Trump besegrar covid" och som sägs försöka förmedla "de mytiska kärnstyrkorna" hos presidenten. Arkivbild. Foto: Alex Brandon/AP/TT
Under strecket
TT-Reuters
Publicerad

Vita husets presentbutik har börjat ta upp kundernas beställningar för ett kommande minnesmynt döpt till "President Donald J. Trump besegrar covid". Myntet, som kostar hugade spekulanter 100 dollar (894 kronor), är det senaste i en rad från butiken som högtidlighåller olika händelser under Trumps presidentskap.

Presentbutiken – som inte har någonting med det politiska Vita huset att göra men säljer varor som har det – har inte lagt ut någon bild på hur rariteten ska se ut. Men vd:n Anthony Giannini, som skapat myntserien, skriver på butikens hemsida:

Annons
Annons
Annons