Mingla med rätt kroppsspråk

För att få fram dina åsikter och uppfattas som socialt kompetent gäller det att ta kontroll över ditt kroppsspråk. Ditt personliga genomslag visar hur väl du når fram till andra.

Under strecket
Publicerad
‑”Vi har en självbild, som kanske inte alltid stämmer överens med vad vi kommunicerar  om oss själva till andra”, säger Mattias Thorsson, konsult på Edward & Smedje.

‑”Vi har en självbild, som kanske inte alltid stämmer överens med vad vi kommunicerar om oss själva till andra”, säger Mattias Thorsson, konsult på Edward & Smedje.

Annons

SvD Näringsliv har i två artiklar berättat om vikten av att kunna mingla och vara socialt kompetent.
Men enligt Mattias Thorsson, konsult på Edward & Smedje räcker det inte med att ha den rätta klädseln, rätta kompisarna och att vara medveten om hur man beter sig för att få människor att lyssna. I stället är kroppsspråket A och O för det personliga genomslaget. Hur du upplevs kan skilja sig en hel del från hur du vill bli sedd.

- Vi har en självbild, som kanske inte alltid stämmer överens med vad vi kommunicerar om oss själva till andra. Små, subtila signaler hos oss styr omgivningens åsikter om oss, säger Mattias Thorsson som är specialist på personligt genomslag.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons