Bloggaren Bianca Ingrosso vann priset Årets look vid Elle-galan.
Bloggaren Bianca Ingrosso vann priset Årets look vid Elle-galan. Foto: Pressbild
Min Helg

”Jag ramlar hem vid fem på morgonen”

Bloggaren Bianca Ingrosso kör en helkväll på Stureplan, käkar lillebrorsans pasta och sträckkollar på Vikings under helgen.

Fredagseftermiddagen ser ut som de flesta eftermiddagar gör, jag går på möten och springer lite ärenden. Eftersom jag inte har något måndag till fredag-jobb så är det inte så stor skillnad på helg och vardag för mig. På kvällen drar jag till nyöppnade Kasai på eventmiddag, älskar det stället! För några veckor sedan överraskade jag mamma med en tjejmiddag här, då var det jag och tio tanter. Ikväll möter jag upp hela bloggligan; Kenza, Zara Larsson, Sara Biderman, Molly Pettersson Hammar, Fanny Lyckman och lite andra blogg- och stylist-tjejer. Vi är på festavdelningen och står upp och dansar samtidigt som vi käkar sushi och har sjukt kul.

Annons

Kommer jag hem tidigare än 05 har jag varit ute med riktigt tråkiga människor.

Sen drar vi vidare till Spy Bar som är min absoluta favoritklubb i Stockholm. Eftersom jag inte orkar hålla i en drink när jag dansar dricker jag sällan särskilt mycket på krogen. När jag väl står still drar jag några snabba tequila-shots i baren.

Jag ramlar in hemma på Lidingö vid fem på morgonen. Kommer jag hem tidigare än så har jag varit ute med riktigt tråkiga människor.

Jag gillar inte att äta för tidigt, först vid elva på lördagen blir det frukost – havregrynsgröt och varmt vatten med citron och ingefära. Får lätt ont i magen av mat men har märkt att jag mår bättre om jag dricker varmt vatten på morgonen. Direkt efter frukost blir det lunch inne i stan.

Jag umgås extremt mycket med min familj och idag äter vi lunch tillsammans på Strandvägen 1, jag rör mig i princip alltid runt Stureplan. Jag sparar pengar till en lägenhet och försöker att inte gå i butiker, det är svårt att inte shoppa när man väl är där. Istället följer jag med mamma på ärenden.

På eftermiddagen åker vi hem till Lidingö. Jag har ett väldigt vanligt och tråkigt liv egentligen. Älskar att vara hemma och är så soff- och tv-kär att det är löjligt. På kvällen lagar min lillebror Benjamin mat och då blir det alltid pasta, han hittar alltid på egna recept och ikväll blir det hans pasta vongole. När jag lagar blir det oftast lite nyttigare, typ lax med stekta grönsaker. Efter maten kollar vi film. Eftersom jag älskar rymdfilmer blir det Interstellar, har sett den flera gånger men den är värd att se om. Sen älskar jag även riktigt dåliga tjejfilmer.

Sist jag såg en Batmanfilm förvandlades jag till superhjälte jättelänge.

Jag är en nattmänniska, så trots att jag är hemma hela kvällen kommer jag inte i säng förrän fyra på natten. Min hjärna går igång på nätterna, det är inte ovanligt att jag börjar stryka och städa runt elva på kvällen.

Äter söndagsfrukost vid lunch och sen går jag en långpromenad med hunden runt Lidingö. Resten av dagen tillbrisngas i tv-soffan. Först framför rymdäventyret The Martian och sen serien Vikings som jag precis börjat kolla på. Har totalt fastnat i den, till den grad att jag nästan tror att jag själv är med. Det blir ofta så, jag snöar in på något och börjar leva i den världen. Sist jag såg en Batmanfilm förvandlades jag till superhjälte jättelänge.

Till Toppen