X
Annons
X

Miljöpartistisk guide: Så alienerar du väljare

Det är faktiskt jobbigt att vara populär. Miljöpartiet fick nog och har på rekordtid lyckats stöta bort nästan alla som en gång gillade dem. Här är deras guide till hur även du kan hamna under riksdagsspärren.

Läs mer om Ledarsvepet
Bild 1 av 7

Åsa Romson gråter på presskonferensen i slutet av november 2015 där hon och Stefan Löfven presenterade ytterligare åtstramningar i migrationspolitik. Detta eftersom hon hade blivit ”övertygad om att detta är det bästa sättet att hjälpa mina miljöpartistiska kommunalråd, att faktiskt göra något.”

Foto: Janerik Henriksson/TT Bild 2 av 7
Bild 3 av 7

”Låt kolet ligga” blev ingen jättelyckad kampanj.

Foto: Privat Bild 4 av 7

I feministiska Miljöpartiet vill inte alla ta kvinnor i hand. Här är Yasri Khan, tidigare miljöpartist. Han vill inte ta kvinnor i hand han heller.

Bild 5 av 7

Daniel Helldén (MP) intervjuas i samband med en presskonferens i Stockholms stadshus i oktober 2014 där det framkommer att S, Mp, V och F! är överens om att avveckla Bromma flygplats till år 2022 och att Förbifart Stockholm ska pausas. Men sedan gav Mp klartecken till både Förbifart Stockholm och Bromma flygplats. Överens no more! Alienering på hög nivå!

Foto: Lars Pehrson / SvD Bild 6 av 7

Detta är ett strålande sätt att alienera väljare, både gamla som nya.

Bild 7 av 7
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X