X
Annons
X

Mer snö och nya trafikproblem

Det ymniga snöandet över delar av landet medförde stora trafikproblem i dag igen.

1. Det har snöat kraftigt Dalsland. En bil som fastnat i snön på torget i Mellerud får hjälp att komma loss på söndagen. 

2. En SL-buss halkade vid 16-tiden på söndagen i diket på Gladövägen i Huddinge i södra Stockholm. Det var halt platsen. Enligt SOS hade passagerarna till en början svårt att ta sig ur bussen. 

3. Dalsland. Vägen mellan Fränderfors och Mellerud på söndagen.
1. Det har snöat kraftigt Dalsland. En bil som fastnat i snön på torget i Mellerud får hjälp att komma loss på söndagen. 2. En SL-buss halkade vid 16-tiden på söndagen i diket på Gladövägen i Huddinge i södra Stockholm. Det var halt platsen. Enligt SOS hade passagerarna till en början svårt att ta sig ur bussen. 3. Dalsland. Vägen mellan Fränderfors och Mellerud på söndagen. Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL, JOHAN NILSSON / SCANPIX

Bilar gick av vägen, busstrafiken försenades och vägarna korkade igen.

1. Det har snöat kraftigt Dalsland. En bil som fastnat i snön på torget i Mellerud får hjälp att komma loss på söndagen. 2. En SL-buss halkade vid 16-tiden på söndagen i diket på Gladövägen i Huddinge i södra Stockholm. Det var halt platsen. Enligt SOS hade passagerarna till en början svårt att ta sig ur bussen. 3. Dalsland. Vägen mellan Fränderfors och Mellerud på söndagen.

Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL, JOHAN NILSSON / SCANPIX Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X