Annons
X
Annons
X
Börsplus
Kommentar

Daniel Hniopek: Mer Bahnhof till portföljen

PORTFÖLJEN: Som vi tidigare flaggat för fiskar vi upp lite fler aktier i internetoperatören Bahnhof till kursnivåer strax under 170 kronor.

Börsplus portfölj

Bahnhof-aktien har återigen fallit tillbaka under 170 kronor. Det är ungefär samma pris som vi betalade när vi sist köpte in Bahnhof till Börsplus portfölj. Aktien har haft det motigt ända sedan bolaget annonserade att det enorma datahallsprojektet i dotterbolaget Elementica bordläggs.

Men på den här nivån ser vi alltså fortsatt aktien som attraktiv. Vi flaggade för vårt köpintresse i fredagens portföljkrönika. Eftersom vi sitter med över 20 procent av portföljen i kassan så känns det lite prioriterat att sysselsätta mer kapital.

Totalt köpte vi i fredags och i dag in 25 aktier till priset 169 kronor. Så här ser portföljen ut efter dagens transaktion:

Annons
X

Nedan finns länkar till alla analyser vi skrivit om Bahnhof i kronologisk ordning. Vi tycker kort och gott att detta är en av börsens bästa tillväxtbolag och värderingen på Bahnhof, som handlas på Aktietorget, är nu klart aptitlig.

Annons
Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X