Annons

Menylöst på nya Gastrologik

I veckan har Köketredaktionen pratat om den nya krogen Gastrologik på Artillerigatan, i Jacobs krogs gamla lokaler. Inget konstigt med det, en höst som denna, då det råder krogboom i Stockholm.

Under strecket
Publicerad

Jacob Holmström och Anton Bjuhr står bakom krogen.

Foto: FREDRIK PETERSSONBild 1 av 1

Jacob Holmström och Anton Bjuhr står bakom krogen.

Foto: FREDRIK PETERSSONBild 1 av 1
Jacob Holmström och Anton Bjuhr  står bakom  krogen.
Jacob Holmström och Anton Bjuhr står bakom krogen. Foto: FREDRIK PETERSSON

Det var Gastrologiks menylösa koncept som utlöste en livlig diskussion. Det är Jacob Holmström och Anton Bjuhr som står bakom denna krog, där man som gäst endast väljer om man vill äta tre- eller sexrätters, i övrigt är det kockarna som bestämmer.

Några av rösterna på redaktionen löd: ”Fånigt, som betalande gäst vill jag välja vad jag ska äta.” ”Kul att bli överraskad.”

Oavsett åsikt, så är vi nyfikna på denna krog som på hemsidan utlovar framtidens gastronomi.

Köket

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons