X
Annons
X

Med egna ord - Per Persson

Per Persson, frontfigur i folkrockarna Perssons Pack som nu gör comeback 14 år efter förra skivan. Som vanligt har kärlek, droger och brott stor plats i texterna.

Tänker du på Stenad i Stockholm? Egentligen är det ju inte knark som är det intressanta, det handlar framför allt om olika gator i Stockholm, gator där man fortfarande inte kan gå, där det bor någon böna man varit otrogen mot, där det bor någon annan böna man gjort slut med, fast man inte vet varför, eller nån böna som gjort slut med en själv.

Det var i alla fall Love Antell som ringde i början på sommaren och sa, Persson, jag har bokat studio. Va, men vem fan ska betala det, frågade jag, det kostar ju skitmycket? 6000 per dag, kanske 10000. Men han sa bara, lugn, det fixar sig. Så då var man tvungen att få ihop några låtar. Sen förra skivan har jag bara spelat, jag kan inte så mycket annat och har det varit ebb i kassan har man försökt fixa det och ringt nån och, hallå, kan vi få komma hit och spela? Ibland är det potatis, ibland är det konjak. Så är det.

Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X