Winery KitchenMaten lyfter inte på omtalat vinhotell

På Winery Kitchen sitter vinerna i högsätet. Men för att de riktigt ska komma till sin rätt måste köket lyfta sig. Det är samspelet mellan mat och vin som ger måltiden den extra dimensionen.

Under strecket
Publicerad
Vinerna imponerar mer än maten på nya Winery hotels restaurang Winery kitchen.

Vinerna imponerar mer än maten på nya Winery hotels restaurang Winery kitchen.

Foto: Tomas Oneborg
Alla rätter har trevliga vinrekommendationer.

Alla rätter har trevliga vinrekommendationer.

Foto: Tomas Oneborg
På The Winery hotel kommer man att göra eget vin från druvor som transporteras från Italien.

På The Winery hotel kommer man att göra eget vin från druvor som transporteras från Italien.

Foto: Tomas Oneborg
Annons

Restauranger som är inrymda i hotell är inte alltid lätta att få grepp om. Ibland tycks de bara vara en nödlösning för att gästerna inte ska behöva gå hungriga till sängs. Andra lägger sig vinn om måltidsupplevelsen och lockar besökare långt utöver den egna gästskaran.

Winery Kitchen har tagit fasta på gastronomins grundpelare – den att kombinera vin med mat – och visar därmed sina ambitioner att bli en restaurang att räkna med. Och här är det vinet som är i förarsätet.

Annons
Annons
Annons