Mat- och vinsvep 30/10

Gå ner i vikt med hamburgare och en massa härliga hamburgerrecept. Plus premiär för en ny SvD-blogg om öl!

Under strecket
Publicerad
Annons
MAX
Foto: MAX

1 / 6

Tappade 12 kilo med hamburgerdiet

Foto: MAX

Med hjälp av träning och en diet bestående av hamburgare lyckades Johanna Bergman från Norrköping gå ner 12 kilo på sex veckor.

Med hjälp av träning och en diet bestående av hamburgare lyckades Johanna Bergman från Norrköping tappa 12 kilo på sex veckor.

Johanna är en av sex personer som under sex veckor fått kombinera motion med nyckelhålsmärkta hamburgare från Max. Hälsoutmaningen heter MinimizeYou och är inne på sitt tredje år. Initiativtagaren är Johan Grundstroem som 2007 bestämde sig för att lägga om sin livsstil och kombinera det med en hamburgerdiet. Han gick ner 30 kilo på 90 dagar. Sedan dess har han coachat tre omgångar av utmaningen där nu 17 deltagare totalt har gått ned 198 kilo.

Den senaste omgången av utmaningen är den mest framgångsrika – den totala viktnedgången är 76 kilo och samtliga deltagare har nått sin målvikt. Vinnare, Johanna Bergman från Norrköping, gick ner från 97 kilo till 85 kilo.

– Det här visar verkligen att det inte finns någon motsats mellan att äta gott och må bra. Det har också blivit en rivstart för det hälsosammare liv som jag var ute efter, säger hon.

Under dietperioden har Johanna avnjutit totalt 84 hamburgare, till lunch och middag.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

6 / 6

Annons
Annons
Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons