Annons
X
Annons
X

Martin Björk leder ”Temptation Island”

Martin Björk tar över ”Temptation Island” efter Pontus Gårdinger i Kanal 5. Programledaren för sexupplysningsprogrammet ”Fråga Olle” blir ensam värd för den omtalade otrohetssåpan som snart börjar spelas in på ön Koh Samui, populärt svenskt turistmål i Thailand.

22 singlar ska flirta med fyra nordiska par vars uppgift blir att försöka stå emot frestelserna i den tropiska miljön. Programmet sänds även i Norge och Danmark på Kanal 5:s systerkanaler.

Den nya omgången av ”Temptation Island” kommer att sändas sent i höst eller tidigt i vår i Kanal 5, som har försökt förbättra dokusåpan till i år. Bland annat blir det fler samtal vid lägerelden (”bonfire”) med männen och kvinnorna i paren som utsatts för frestelserna och fler visade filmklipp från de dejter de varit med på.

Annons
X

– Det kommer även att bli mer ”reality”, vilket innebär mindre iscensatta intervjusekvenser och mer bilder på det som faktiskt händer, vilket i sig kommer att innebära ett högre tempo, säger Martin Björk.

Inför den första omgången av ”Temptation Island” blev det närmast en mediastorm när det framkom att premissen för programmet var att par skulle testa sin trohet i tv, men det lockade mycket tittare till Kanal 5.

– Skriverierna om hur smaskigt det skulle bli inför förra omgången var hysteriskt, men sedan det väl sändes så upptäckte folk att det inte var så farligt. Det ska inte bli mer eller mindre smaskigare nu. Men vi ska få ut lite mer av deltagarna, säger Martin Björk, som också i fortsättningen kommer att vara programledare även för ”Fråga Olle”. (TT Spektra)

Stäng

KULTURCHEFENS NYHETSBREV – veckans viktigaste kulturtexter direkt i mejlkorgen

  Anmäl dig här kundservice.svd.se
  Annons
  Annons
  X
  Annons
  X
  Annons
  X