Ledare

Sanna Rayman:Markkontakt ordineras

Sanna Rayman
Marie Stensby, suppleant i Sverigedemokraternas partistyrelse, lämnade sina poster i partiet i december 2013 efter grova uttalanden om invandrare på sajten Avpixlat. Hon hade bland annat skrivit ”Hoppas de svälter sig till döds!” om ensamkommande flyktingbarn som hungerstrejkade. 
Marie Stensby, suppleant i Sverigedemokraternas partistyrelse, lämnade sina poster i partiet i december 2013 efter grova uttalanden om invandrare på sajten Avpixlat. Hon hade bland annat skrivit ”Hoppas de svälter sig till döds!” om ensamkommande flyktingbarn som hungerstrejkade.  Foto: DRAGO PRVULOVIC /TT
Under strecket
Publicerad
Annons

Katolska hjälporganisationen Caritas slår enligt SVT (10/4) larm om en ohållbar flyktingsituation i Angered. I verksamheten tar man nu emot uppemot tusen asylsökande i veckan och bistår dem med undervisning i svenska och samhällsinformation med mera. Det som de asylsökande får hos Caritas kan de inte få någon annanstans, eftersom den kommunalt organiserade utbildningen Svenska för invandrare inte erbjuds förrän efter att en nyanländ fått uppehållstillstånd.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons