Många svaga spelare

Nyligen kom jag hem från en 3 veckor lång pokerresa. Det blev uteslutande turneringspoker trots att jag egentligen mest spelar cashgame på nätet. Live spelar jag sällan cashgame, det blir helt enkelt för tråkigt att sitta och nöta vid 10-mannabord live när man är van vid all action online vid flera bord samtidgt. Turneringar är annorlunda eftersom dom består av så många faser.

Under strecket
Publicerad
Annons

Paul Christoffersson, 20 år, är den spelare på Betway som vunnit mest på poker, alla kategorier.Han syns på de flesta EPT-turneringar och har flera stora turneringssegrar online i bagaget. Hans styrka vid bordet är disciplin, uthållighet samt en stor kunnighet om spelet.Paul bor i Lomma i Skåne.

Jag spelade EPT turneringarna i London och Baden och dessutom hann jag med Austrian Classic i Wien. Det blev totalt 8 turneingar med sidoturneringarna inräknat. Jag hamnade i pengarna i 3 av turneringarna vilket kanske låter som ett bra reslutat men tyvärr blev det bara mindre summor så det blev ett minus totalt sett trots allt. Tyvärr ingen storkova att lägga på pensionskontot denna gång alltså.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons