Hittades med skärskador – avled på sjukhus

En man fördes på tisdagen till sjukhus med livshotande skador sedan han blivit utsatt för ett mordförsök på Amiralsgatan i centrala Malmö. Arkivbild.
En man fördes på tisdagen till sjukhus med livshotande skador sedan han blivit utsatt för ett mordförsök på Amiralsgatan i centrala Malmö. Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT

Den man som som hittades med skärskador i Malmö i går har avlidit av sina skador, uppger polisen. En 59-årig man som inledningsvis varit anhållen för mordförsök ska förhöras under dagen.

Under strecket
TT
Publicerad
Annons

– Det anträffades en allvarligt skadad man utanför en fastighet på Amiralsgatan. Ambulans förde honom till sjukhus, men senare under dagen kunde läkare konstatera att han hade avlidit till följd av de skador han åsamkats, säger Malmöpolisens presstalesperson Nils Norling till TT.

Den avlidne mannen är i 60-årsåldern. Huruvida han var bekant med den brottsmisstänkte mannen vill polisen inte kommentera. Nils Norling understryker att polisen inte heller kan uttala sig om vilken typ av föremål som använts vid dådet, bara att det gett upphov till skärskador.

Annons
Annons
Annons