Mammas bullar och andras bullar

Hembakat. Tekakor, kanelbullar och focaccia är härligt att kunna bjuda på.

Under strecket
Publicerad
KATJA KRISTOFERSON
Foto: KATJA KRISTOFERSON
KATJA KRISTOFERSON
Foto: KATJA KRISTOFERSON
TASTELINE
Foto: TASTELINE
JUREK HOLZER
Foto: JUREK HOLZER
JUREK HOLZER
Foto: JUREK HOLZER
TASTELINE
Foto: TASTELINE
JUREK HOLZER
Foto: JUREK HOLZER
TASTELINE
Foto: TASTELINE
TASTELINE
Foto: TASTELINE
KATJA KRISTOFERSON
Foto: KATJA KRISTOFERSON
KATJA KRISTOFERSON
Foto: KATJA KRISTOFERSON
KATJA KRISTOFERSON
Foto: KATJA KRISTOFERSON
Annons
KATJA KRISTOFERSON
Foto: KATJA KRISTOFERSON
KATJA KRISTOFERSON
Foto: KATJA KRISTOFERSON
TASTELINE
Foto: TASTELINE
Foto: KATJA KRISTOFERSON

Mammas goda tekakor

”Hembakade tekakor går inte att jämföra med någonting annat.
Till receptet på Tasteline.

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Linneas Focaccia

”Focaccia är ett italienskt matbröd som vanligtvis bakas i långpanna och sedan skärs i rutor.”
Till receptet.

Foto: TASTELINE
Annons
Annons
JUREK HOLZER
Foto: JUREK HOLZER
JUREK HOLZER
Foto: JUREK HOLZER
TASTELINE
Foto: TASTELINE
JUREK HOLZER
Foto: JUREK HOLZER

Tastelines Focaccia - grundrecept

Receptet räcker till mer än bara snittar, det blir en hel plåt med bröd. Focaccian går bra att frysa in.
Till receptet.

Foto: JUREK HOLZER

Mammas snabbkanelbullar

Väldigt goda bullar som p g a snabbjästen går fort att göra. Går naturligtvis att byta kanelen mot vanilj, kardemumma eller annat.
Till receptet.

Foto: JUREK HOLZER

Mammas limpa

Ett ganska sött, lite kladdigt bröd som smakar suveränt till gräddost. Måste förberedas dagen innan.
Till receptet.

Foto: TASTELINE

Mammas bakpulvergifflar

Gifflarna smakar bäst första dagen. Blir det några över kan de värmas i ugnen dagen efter.
Till receptet.

Foto: JUREK HOLZER
Annons
Annons
TASTELINE
Foto: TASTELINE
TASTELINE
Foto: TASTELINE
KATJA KRISTOFERSON
Foto: KATJA KRISTOFERSON
KATJA KRISTOFERSON
Foto: KATJA KRISTOFERSON
KATJA KRISTOFERSON
Foto: KATJA KRISTOFERSON

Ingrids bästa kanelbullar

Så här blir kanelbullarna riktigt smarriga. Snyggast blir de om man formar dem till knutar, snabbast går det om man rullar.
Till receptet.

Foto: TASTELINE

Mammas äppelpaj

Den enklaste och godaste av äppelpajer. Bäst samma dag som den bakas.
Till receptet.

Foto: TASTELINE

Brytbröd med kesella

Grädda i 225 grader varm ugn i 15-20 minuter. Pensla med vatten och lite matfett. Låt kallna på galler under bakduk. Bryt isär bullarna.
Till receptet.

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Linneas rågmjölsrutor

”De här brödet är riktigt enkelt att göra och räcker till många. Dekorera med pumpakärnor, solrosfrön och linfrön.”
Till receptet.

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Fyllda bröd

”Det här är ett av mina favoritbröd som jag ofta serverar till soppa.
Till receptet.

Foto: KATJA KRISTOFERSON

Frukostscones

Det här receptet ger saftiga och smakrika scones som inte smular.
Till receptet.

Annons
Annons
Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons