Annons

Makarnas plan: Fixa ett extra rum för partners

Ami och Erik är båda 45 år, gifta sedan länge och har barn. Men det har också andra kärleksrelationer utanför sin familj. Ibland blir det svårt att få tiden att räcka till.
Ami och Erik är båda 45 år, gifta sedan länge och har barn. Men det har också andra kärleksrelationer utanför sin familj. Ibland blir det svårt att få tiden att räcka till. Foto: Ill: Anne-Li Karlsson/Agent Molly & Co

Ami och Erik är gifta och har barn ihop, men också andra kärleksrelationer vid sidan av. För att få tiden att räcka till har de en gemensam kalender där aktiviteter och dejter skrivs in. Att hinna vara polyamorös kräver både generositet och tid.

Under strecket
Publicerad

Livspussel har blivit det begrepp som beskriver den moderna människans fixande och trixande för att få vardagen att gå ihop. För Ami och Erik är det precis så. I sin vardag jonglerar de nio till fem-jobb, sommarhus, läxläsning med barnen, jobbresor, vänner och ett stort matintresse. Ami vill hinna idka friluftsliv ibland och Erik gör musik.

För dem ska dock ännu mer trixas in i pusslet än för de flesta kärnfamiljer: att umgås med andra partners, nya partners och kanske att ”svajpa” på någon dejtingapp.

Annons
Annons
Annons